Medewerker Publiekszaken Stedelijk Museum Breda

Medewerker Publiekszaken Stedelijk Museum Breda

Stedelijk Museum Breda is een middelgroot stadsmuseum voor een breed en divers publiek met sterke lokale wortels en een nationale uitstraling. We richten ons op erfgoed, geschiedenis en hedendaagse beeldende kunst en werken samen met allerlei partners uit Breda en de wijde omgeving.

Met de combinatie van vaste tentoonstellingen en wisseltentoonstellingen bouwen we verder aan het vergroten van ons publieksbereik. Wegens versterking van het team verwelkomen we graag een nieuwe collega in de functie van medewerker publiekszaken voor 20-24 uur per week.

Jij wordt collega in het team Publiekszaken
Het team Publiekszaken is hét visitekaartje van het museum. De medewerkers van het team ontvangen bezoekers, verzorgen de ticketverkoop en geven informatie over het bezoek. Zij lopen regelmatig op zaal en werken samen met de collega’s in de gecombineerde horeca en winkel en houden de publieke ruimtes netjes. Ook openen en sluiten zij de zalen en zorgen samen met de beveiligers voor voldoende toezicht. De medewerkers werken op basis van een roosterplanning. Het team bestaat uit vaste en flexibele medewerkers.

Hier herken jij jezelf in
− Je hebt gastvrijheid in je dna en beschikt over uitstekende representatieve vaardigheden.
−Je bent proactief, creatief en oplossingsgericht in de omgang met diverse groepen bezoekers (kinderen, volwassenen, scholieren, toeristen).
− Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
− Je hebt je BHV diploma of bent bereid dit te halen.
− Je hebt ervaring met receptie- en kassawerkzaamheden.
− Je werkt graag in teamverband en hebt collegialiteit hoog in het vaandel.
− Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
− Je bent flexibel inzetbaar en bereid om te werken tijdens weekenden, zomervakantie, schoolvakanties, feestdagen, sommige avonden en speciale evenementen.
− Je ben woonachtig in Breda of directe regio.

Wij bieden jou
Een inspirerende werkplek met enthousiaste collega’s en waar je contact hebt met een grote verscheidenheid aan bezoekers. Stedelijk Museum Breda verwelkomt medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Iedereen verdient het om zich thuis te voelen in onze organisatie. Het museum volgt de Museum-cao. De functie is ingeschaald in schaal 4 (2.406 – 2.863). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering en bouw je pensioen op bij ABP. We starten met een dienstverband voor bepaalde tijd.

Geïnteresseerd?
Stuur je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae naar sollicitatie@stedelijkmuseumbreda.nl onder vermelding van medewerker publiekszaken voor 2 april 2024. Voor vragen kun je contact opnemen met Fabienne Frijters, coördinator Publiekszaken en events, via fabienne@stedelijkmuseumbreda.nl of via 076 5299900.