Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot het museum?

Je kunt online en in het museum een ticket kopen.

Hoe koop ik een e-ticket?

Gebruik deze link om eenvoudig online je e-ticket te kiezen en te betalen. Je kunt je computer, tablet of mobiele telefoon gebruiken.

Kan ik gekochte tickets omzetten naar een andere dag?

Kun je helaas toch niet komen op de dag waar je tickets voor hebt gekocht? Online kun je je ticket omzetten naar een andere datum. Houd er rekening mee dat er geen geld teruggestort wordt voor reeds gekochte tickets.

Kan ik in het museum contant betalen?

In het museum kun je uitsluitend met je pinpas of via een betalingsapp op je telefoon betalen.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe tentoonstellingen en activiteiten?

Dat doe je door je hier in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Kijk ook regelmatig op onze website en volg ons op Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Kan ik het museum met een groep bezoeken?

Groepen zijn van harte welkom in het museum. Ben je van plan om het museum in groepsverband te bezoeken, klik dan hier voor meer informatie of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren je graag over alle mogelijkheden! Bel of mail naar: (076) 529 99 00 of ans@stedelijkmuseumbreda.nl.

Kan ik een rondleiding boeken?

Boek een informatieve en inspirerende rondleiding. Onze museumgidsen vertellen je graag van alles over het museum en de tentoonstellingen. Klik hier voor meer informatie. Bellen en mailen is ook mogelijk: (076) 529 99 00 en ans@stedelijkmuseumbreda.nl.

Mag ik fotograferen in het museum?

Fotograferen is toegestaan zonder het gebruik van een flits of statief en alleen voor niet-commerciële doeleinden. 
Incidenteel kan het voorkomen dat fotograferen niet is toegestaan bij een tijdelijke tentoonstelling. Publieksbegeleiders informeren je daarover.

Voor commerciële fotografie en andere doeleinden neem je contact op met de afdeling Marketing en communicatie marketing@stedelijkmuseumbreda.nl.

Bezoekersvoorwaarden

Gebruik onze garderobe voor jassen, tassen en paraplu's.

Het museum is niet aansprakelijk voor diefstal.

Wil je in het museum geen meegebrachte etenswaren gebruiken; ook niet in het café.

Fotograferen mag, zonder flits of statief en alleen voor niet commerciële doeleinden. Incidenteel kan het voorkomen dat fotograferen niet is toegestaan bij een tijdelijke tentoonstelling, publieksbegeleiders informeren je daarover.

Het museum heeft camerabewaking voor de veiligheid van jou en onze collectie.

Het museum laat regelmatig foto- en filmreportages maken tijdens openingsuren, activiteiten en evenementen. Dit materiaal kan gebruikt worden ter promotie van het museum. Wil je liever niet in beeld? Geef dit aan bij de fotograaf, cameraploeg of publieksmedewerkers.