Groepen

Voor groepen hebben we verschillende opties: huur ons auditorium voor een lezing, seminar, presentatie of receptie. Bezoek aansluitend of tussendoor de tentoonstellingen, bijvoorbeeld met een inspirerende rondleiding. Het museumcafé is dé plek voor een feestelijke ontvangst.
Een groepsdagje uit? Onze speciale rondleidingen bieden extra verdieping en maken je groepsuitje helemaal af.

Groepsbezoeken

We ontvangen graag groepen in het museum. Wil je meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Verhuur voor zakelijke events

Verras je zakenrelaties of collega's met een event op een sfeervolle locatie: een eeuwenoud rijksmonument en tegelijk een modern en duurzaam museumgebouw mét auditorium, van alle (audiovisuele) gemakken voorzien.

Tip: exclusief relatie-evenement

Nodig je relaties eens uit voor een avondontvangst in het museum. Kies bijvoorbeeld voor een rondleiding en een kijkje achter de schermen. Het auditorium is de perfecte plek voor een bedrijfspresentatie. Uiteraard kan er uitgebreid geborreld worden in het museumcafé.

Inspiratie nodig?

We denken graag met je mee over de organisatie van je evenement. Neem gerust contact met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Voor organisatoren van groepsuitjes en -reizen

Het museum biedt gevarieerde rondleidingen voor groepen. Oók voor (inter)nationale touroperators.

Rondleiding voor groepen

Bezoek je het museum met een groep? Voor €75,- kun je een inspirerende rondleiding boeken. Onze deskundige museumgidsen vertellen je graag over het museum en actuele tentoonstellingen.

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 99 00 of via ans@stedelijkmuseumbreda.nl.