Vandaag open vanaf 10:00

Voortgezet onderwijs

Talkshow jr.

Stedelijk Museum Breda organiseert een talkshow over de tentoonstelling Wonderlijk weefsel voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. In de tentoonstelling staan kunst en religie, mystiek en (digitale) beeldcultuur centraal. Een mooi moment voor kunstenaars en experts in religie en mystiek om met elkaar in gesprek te gaan. In een dynamische talkshow worden verschillende stellingen voorgelegd aan de gasten en de leerlingen.

De thema’s die aan bod komen bieden mogelijkheden om vakoverstijgend te werken. Het programma sluit aan bij vakken zoals Nederlands, CKV en Maatschappijleer.

Het educatieprogramma van Talkshow jr. bestaat uit een voorbereidings- en een verwerkingsles. Daarnaast bezoeken leerlingen de tentoonstelling Wonderlijk weefsel met een interactieve inleiding.

Voor meer informatie over educatie projecten van het voortgezet onderwijs (VO)
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de medewerkers van educatie en participatie via het telefoonnummer 076 529 9900 of via het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

U kunt uw gegevens invullen via het uitgebreide aanvraagformulier (PDF) hieronder te downloaden en stuur deze dan naar educatie@stedelijkmuseumbreda.nl

Uitgebreid educatie aanvraagformulier

Mocht u op zoek naar algemene informatie over educatie projecten, maak dan gebruik van onderstaand aanvraagformulier

aanvraag formulier VO