Shop & Espressobar

Start je dag met een kop koffie in onze espressobar of geniet samen van taart, biertjes en wijnen uit Breda. Zoek je een origineel cadeau? In onze shop vind je onder meer kunstboeken, prachtige items voor ieder interieur en leuke cadeautjes voor kinderen. Kom gezellig langs als het museum open is! Je hebt geen ticket nodig voor onze shop of espressobar, wel vragen wij je naar je coronapas of geldig coronatestbewijs.


Espressobar
Ook voor een borrel! Wil je eens op een andere plek genieten van een kop koffie of borrel en binnenkijken bij een van de oudste panden van de stad? Stap dan gerust het museum in. Meteen links zie je onze sfeervolle koffiebar. We schenken biologische koffie van Mocca D’Or en hebben volop duurzame en fairtrade hapjes en dranken. En natuurlijk staan er lokale producten op de kaart. Appeltaart van Banketbakkerij H. Van Haaren, bier van Bierbrouwerij Poater Gustaaf en Spaanse Rioja-wijn die we bij onze buren Wijnbar Dames Pellens importeren.

Museumshop
Zoek je een origineel cadeau? In onze museumwinkel vind je prachtige kunstboeken, bijzondere items voor je interieur en leuke cadeautjes voor kinderen. En natuurlijk heel veel mooie ansichtkaarten. Loop even binnen en neem de tijd om uitgebreid rond te kijken en laat je verrassen. 

Meesterwerk in het museumcafé
In het museumcafé hangt een levensgrote kopie van een wereldberoemd schilderij met Breda in de hoofdrol: De overgave van Breda van de Spaanse schilder Diego Velázquez. Als je goed kijkt, zie je de schilder zelf staan, rechts van het paard. 

Shop & Espressobar
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief