Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Bezoekersinformatie

Het museum is weer geopend. Je kunt het komen bezoeken als je vooraf een e-ticket hebt gekocht, en een timeslot hebt gereserveerd. Dit geldt ook voor houders van de Museumkaart, andere ledenpassen en bezoekers die gratis toegang hebben.

We hebben een aantal maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat iedereen het museum op een veilige en prettige manier kan bezoeken. Ons museum heeft een ruim opgezet gebouw waar het heel goed mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Tijdens je bezoek is het belangrijk om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

De tentoonstellingen Sef Peeters – Zwaar als een vogel en Martin en Inge Riebeek – Save Me From This Cold kun je nog tot en met 23 augustus bezoeken. Op de patio zijn tot en met 14 juni nog de sculpturen van Niels Lous te bekijken. Nieuw is de tentoonstelling Ziek & Gezond in CollectieLab en in onze vaste presentatie is nu ook een aantal videoportretten van Martin en Inge Riebeek te zien.

Heb je een vraag over je bezoek? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, stuur dan een mail naar info@stedelijkmuseumbreda.nl. We helpen je graag!

N.B. Heb je een e-ticket of cadeauticket van het museum waarvan de geldigheid binnenkort afloopt? Geen zorgen, deze tickets blijven geldig tot minimaal eind van dit jaar.


Openingstijden 

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag: 11 - 17 uur
zaterdag en zondag: 10 - 17 uur

Het museum is gesloten op:
Maandagen
Nieuwjaarsdag
Carnavalszondag
Eerste Paasdag
Koningsdag
Eerste Pinksterdag
Eerste Kerstdag

Het museum is open op deze feestdagen:
Tweede Paasdag
Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag
Tweede Kerstdag

Tarieven 

Reguliere tarieven
€ 12,00 volwassenen
€   0,00 t/m 18 jaar
€   5,00 CJP / MBO Card / CKV pashouders / Studentenkaart
€   5,00 scholieren en studenten in groepsverband

Gratis toegang tot het museum
Jongeren t/m 18 jaar
Museumkaarthouders
Bankgiro Loterij VIP-kaarthouders
BredaPas
Pas Vrienden Stedelijk Museum Breda
ICOM
Vereniging Rembrandt
Begeleiders van mensen met een handicap
Docenten die een schoolgroep begeleiden

Groepsbezoeken zijn i.v.m. het coronavirus nu helaas niet mogelijk

Neem contact met ons op als je meer informatie wenst over wat we mogelijk binnenkort voor je zouden kunnen betekenen. Lees hier meer over het aanbod

Route

Te voet vanaf het station Breda (5 à 10 minuten). Volg de bewegwijzering naar de centrumzijde van het station. Voor je zie je het Valkenberg stadspark. Loop het park helemaal door, houd links aan richting Vlaszak. Je nadert nu een kruispunt. Steek dit over richting de Boschstraat. Aan je rechterzijde vind je het museum. 

Bus

Met het openbaar vervoer kun je gebruik maken van stadsbussen 2, 4, 5, 6, 7, 115, 119, 132, 311, 312, 316, 325, 326, 327 richting centrum. Uitstappen bij halte Vlaszak, dit is de eerste stop vanaf het station. Voor informatie over vervoersbewijzen en het plannen van je reis verwijzen wij je naar: https://www.bravo.info/

Parkeren

Parkeren kan op parkeerplaats Beyerd Vlaszak, (mobiel) betaald parkeren: ma t/m za 07.00 - 24.00 uur, koopzondag 13.00 - 18.00 uur of in parkeergarage Het Turfschip, (mobiel) betaald parkeren: 7 dagen per week, 24 uur per dag. 

Je fiets parkeren kan kosteloos in de bewaakte fietsenstallingen de Oude Vest en Het Turfschip of onbewaakt tegenover het museum.