Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Tickets

Je kunt het museum een bezoek brengen als je een geldig entreebewijs hebt. Koop je ticket vooraf online en reserveer een tijdslot.

Omdat niet alle zalen beschikbaar zijn i.v.m. de wisseling van tentoonstellingen, zijn de tickets tijdelijk met 50% korting te koop. Vanaf 19-12-2020 gelden de reguliere prijzen weer.

Het tijdstip op je ticket is je starttijd en geeft aan dat je binnen dat uur toegang tot het museum hebt. Zo voorkomen we drukte en rijvorming aan de kassa. Eenmaal binnen is er geen maximumtijd verbonden aan je bezoek, je mag blijven zolang je dat wilt.

We hebben een aantal maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat iedereen het museum op een veilige en prettige manier kan bezoeken. Ons museum heeft een ruim opgezet gebouw waar het heel goed mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. 

Tijdens je bezoek is het belangrijk om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Het dragen van een niet-medische mondkapjes is verplicht voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. 

Heb je een vraag over je bezoek? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, stuur dan een mail naar info@stedelijkmuseumbreda.nl. We helpen je graag!

N.B. Heb je een e-ticket of cadeauticket van het museum waarvan de geldigheid binnenkort afloopt? Geen zorgen, deze tickets blijven geldig tot minimaal eind van dit jaar.


Gratis toegang
Jongeren t/m 18 jaar
Museumkaarthouders
Vrienden Stedelijk Museum Breda
Bankgiro Loterij VIP-kaarthouders
BredaPas
ICOM
Vereniging Rembrandt
Begeleiders van mensen met een handicap
Mensen met een reeds gekocht e-ticket of een cadeauticket

Reguliere tarieven
€ 12,00 volwassenen
€   5,00 CJP / MBO Card / CKV pashouders / Studentenkaart
€   5,00 scholieren en studenten in groepsverband

Koop hier e-tickets

Aanschaf Museumkaart

Bij de receptie kun je een Museumkaart kopen, en daar direct gebruik van maken.
De Museumkaart geeft je een jaar lang onbeperkt toegang tot 400 musea in Nederland.
€ 64,90 Volwassenenkaart 19 jaar en ouder 
€ 32,45 Jongerenkaart 13 t/m 18 jaar 
€ 32,45 Kidskaart t/m 12 jaar