Pers

We werken graag mee aan redactionele aandacht in de media. Journalisten van de schrijvende pers, radio, televisie en (pers)fotografen zijn van harte welkom in Stedelijk Museum Breda. Meld je persbezoek van te voren aan, dan voorzien wij je graag van passende informatie en de juiste begeleiding.

Pers
 • Aanmelden perslijst

  Aanmelden op de perslijst? Laat het ons weten via een bericht aan pers@stedelijkmuseumbreda.nl

 • Persbezoek aanvragen

  We heten je graag welkom voor een persbezoek, maar doen dat wel op afspraak, van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Vriendelijk verzoek om je uiterlijk vijf werkdagen vooraf aan te melden via pers@stedelijkmuseumbreda.nl

  Graag ontvangen wij de volgende informatie van je:

  • De datum waarop je wenst te komen.
  • Een kopie van je actuele perskaart met functie-, naam- en adresgegevens.
  • Een beknopte omschrijving van de beoogde publicatie en publicatiedatum.

  Je accreditatie wordt bevestigd per e-mail. 

 • Contact pers

  Een aanvraag voor het downloaden van beeldmateriaal gaat via een e-mail naar pers@stedelijkmuseumbreda.nl. Na een positieve beoordeling ontvang je het gewenste beeldmateriaal.

  Let op: aan het publiceren van de foto's van het museum en zijn tentoonstellingen of kunstwerken zijn voorwaarden verbonden. Deze zijn hier te downloaden.

  Neem voor vragen met betrekking tot je persbezoek, persaanvraag, interview verzoek of overige zaken contact met ons op via pers@stedelijkmuseumbreda.nl of (06) 11 71 63 79.


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief