HONK
30 nov 2017 - 7 jan 2018

HONK

ISM - KOP

NEXT

Op zoek naar een uniek cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Kom dan naar de verkoopexpositie HONK, waarin Bredaas talent zijn vaardigheid toont. Bewonder kunst, design, prints, interieurobjecten, sieraden en meer moois van ontwerpers en kunstenaars uit de regio. En ben je nou helemaal weg van dat ene prachtobject, dan neem je het gewoon mee naar huis!

Stijlkamers
De expositie is onderverdeeld in drie stijlkamers. Onder Trashers vind je kunst van de straat: voor de een misschien trash, voor de ander een treasure. De invloed van street art is goed terug te zien. 

Bij ReNature gaan we terug naar de natuur. De kunstenaars werkten met natuurlijke kleuren en biobased materialen. Hergebruik neemt een belangrijke plaats in.

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Dit zie je terug in de stijlkamer Virtual Space. Denk aan robots, futuristische brokstukken uit Star Wars en interieurproducten met een metallic look.

Voorverkoop
Alle producten in de expositie zijn dus te koop. Daarnaast zijn ze te verkrijgen via de webshop van kunstinstelling KOP. Zo kun je vanuit je warme woonkamer de mooiste cadeau's voor Kerst online bestellen.

Bredaas talent 
Voor HONK hebben wij samen met KOP zowel jonge aanstormende kunstenaars als gevestigde makers geselecteerd die een bepaalde connectie hebben met Breda. Sommigen zijn hier opgegroeid, anderen hebben hier gestudeerd en sommigen zijn hier nooit meer weggegaan. Nu komt Bredaas finest terug op het honk om op een speelse manier hun talenten te tonen.

Kunstenaars
De kunstenaars die meedoen zijn o.a. : JP KocksBjorn GortLex ReerinkPeter van de WaterKimenKoen: Kim Spieringhs en Koen van Dommelen, Peer de BruijnEtienne ReijndersTessa ChaplinMandy den ElzenMichiel van der ZandenJordy KoevoetsJasmin DjerzicCarlijn TimmermansNanda SmitsNina LentingRenate VosMatthew James LanningSam KaufmannMartha KammingaMaaike Canne, Sigrid van Roosmalen, Sofie Pennings, Nina PusStudio WoestMade By Midas,NightshopFredMarieWolkom HomeNol ArtAssembliLocks the painterNoortje HaegensYURRMarie-Britt van Hove,Sil Krol,Vief DesignPeter WinkelRosa MeiningerLeon PoirtersStudio Anti HeldEline SchipperenMaikel van KekemKars&BoomArjan ElenbaasLoet KoremanMartijn de BoonMaurice Nuiten,Wencke Nilsson, Michael Bruys, Levi Jacobs, Vivian Heyms en Van Tjalle en Jasper.

Programma
Donderdag 30 november, van 17.00 tot 19.00 uur: Feestelijke opening expositie

Donderdag 7 december, van 17.00 tot 21.00 uur: Speeddate voor jonge kunstenaars met instellingen

Donderdag 4 januari, van 19.00 tot 21.00 uur: Meet the Makers: drie kunstenaars geven een presentatie

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief