Rendez Vous #4
10 jun 2018 - 10 jun 2018

Rendez Vous #4

True Beauty - rondleiding & demo

Activiteit

Breda in het teken van beeldende kunst.
Vier zondagen per jaar presenteert Rendez Vous een rondgang langs het actuele beeldende kunst aanbod in Breda. Op zeven locaties verzorgen de beeldende kunstinstellingen een bijzonder programma van openingen, finisages of speciale activiteiten voor kunstprofessionals en kunstliefhebbers. 

Stedelijk Museum Breda organiseert naar aanleiding van het Rendez Vous #4  een programma onderdeel met de tentoonstelling True Beauty- op de grens van kunst en wetenschap. Op zondag 10 juni a.s. organiseert het museum een rondleiding & demo langs deze tentoonstelling. Beleef onder begeleiding van een museumdocent de tentoonstelling True Beauty - op de grens van kunst en wetenschap. Natuurkundige Sara Maria Sprinkhuizen geeft tijdens de rondleiding een demo met daarin uitgebreid aandacht voor de installatie Biota Beats. Sprinkhuizen is één van de wetenschappers die deze installatie heeft ontwikkeld. Biota Beats is een microbiële platenspeler die is ontworpen om bacteriën om te zetten in nieuwe geluidsvormen zoals muziek. Ook benieuwd naar de tentoonstelling en de audio tunes van miljoenen bacteriën op het menselijk lichaam? Meld je dan snel aan voor een van de rondleidingen in verband met beperkt aantal plaatsen.

Programma Rendez Vous zondag 10 juni
Starttijd eerste rondleiding & demo: 14.15 - 15.15
Starttijd tweede rondleiding & demo: 15.30 - 16.30

Aanmelding
Interesse in de True Beauty rondleiding & Biota Beats demo? Meld je dan een kwartier van te voren aan bij de receptie. Van harte welkom! Het gehele Rendez Vous programma is daarnaast te volgen via het Rendez Vous Facebook event

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief