Op avontuur met Trix en Max in de zomervakantie
16 jul 2022 - 4 sep 2022

Op avontuur met Trix en Max in de zomervakantie

Vakantieprogramma

De leeuwinnen Trix en Max zijn de koninginnen van Stedelijk Museum Breda. Ze zijn te vinden bij de ingang van het museum. Daar hangen ze al een tijdje, maar ze zouden het leuk vinden om je rond te leiden door de museumzalen en nemen je graag mee op ontdekking door Park Valkenberg.

Tijdens deze familietour nemen Trix en Max je mee en laten je kennis maken met alle bijzondere karakters die je tegenkomt als je door de historische tentoonstelling in het museum en door Park Valkenberg loopt. Zo vertelt Anthony het varkentje hoe hij vroeger de mensen beschermde tegen nare ziektes, verklappen de vogels die al 500 jaar boven de stad vliegen wat ze hebben ontdekt en vertelt de heks van Dongen waarom ze zo goed wol kan spinnen.

Bezoek ook onze shop
Is de familieroute helemaal afgerond? Loop dan ook binnen in onze museumshop en laat je verrassen! Je vindt er prachtige kunstboeken, leuke cadeaus voor kinderen, een mooi aandenken aan Breda en nog veel meer.