Museumavond met speurtocht voor gezinnen
6 aug 2019 - 6 aug 2019

Museumavond met speurtocht voor gezinnen

Museumavond met Schijnheilige speurtocht voor gezinnen in de tentoonstelling 'Raketstart

Dinsdag 6 augustus 17.00 - 21.00 uur
Start speurtochten: 18.30 uur en 19.30 uur

De Schijnheilige Route
In de tentoonstelling Raketstart kun je de Schijnheilige Route lopen met kunstenaar Wiesje Peels. Tijdens deze speurtocht - gemaakt door Wiesje Peels en haar dochter Trijntje - ga je met je zaklamp op avontuur. Je laat licht schijnen op de kunstwerken en je gaat spannende opdrachten doen. Speur je mee? Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot het museum. Volwassenen betalen het reguliere entreetarief.

Geef je op via educatie@stedelijkmuseumbreda.nl. Vermeld ook het tijdstip waarop je de Schijnheilige Route wilt lopen.

Museumavonden
Iedere eerste dinsdagavond van de maand is het museum open tot 21.00 uur. Je kunt dan de tentoonstellingen bekijken en er zijn extra activiteiten, zoals rondleidingen, artist talks of muziek. Geniet van een bijzondere avond in het museum!

Foto: Bas Czerwinski