Museum Tour Extra: de Carrousel Poética
5 mrt 2019 - 5 mrt 2019

Museum Tour Extra: de Carrousel Poética

Dinsdag 5 maart museum avondopenstelling met Museum Tour Extra

Activiteit

Dichter/Beeldend kunstenaar Niels Landstra brengt letterlijk de Bredase geschiedenis tot leven met een bijzondere én exclusieve avondrondleiding langs de vernieuwde, vaste opstelling: De Collectie. De museumtour rondleiding is onderdeel van de terugkerende maandelijkse avondopenstelling op de eerste dinsdag van de maand.

Ontdek Stedelijk Museum Breda by Night! 
Tijdens de avondrondleiding verbindt Landstra zijn poëzie met enige topstukken uit de vaste collectie van het museum. Ga mee langs hoogtepunten uit 450 jaar kunst en geschiedenis van Breda.

Laat je verrassen door de rijke collectie van Breda. Ontdek het bijzondere middeleeuwse beeldverhaal van het Sacrament van Niervaert. Bekijk hoe een bescheiden stadsburcht uitgroeit tot het eerste renaissancepaleis in Noord Europa. Ontmoet je stadsgenoten. Kom kijken en genieten van deze Carrousel Poética die middels poëzie verbonden wordt aan de unieke kunstwerken van en over Breda.

Een bijzondere rondleiding door de vaste opstelling voor wie zich op de carnavalsdinsdagavond cultureel wil laten verrassen. De rondleidingen zijn gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Klik hier voor meer informatie.

Tip: meld je snel aan in verband met het beperkt aantal plaatsen per rondleiding

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief