Meet the Makers
14 feb 2022 - 18 jun 2022

Meet the Makers

Activiteit

Ontmoet de kunstenaars en curatoren tijdens een van de unieke Meet the Makers-rondleidingen en bekijk de tentoonstelling Vanwege Vincent - De geboortestreek van Van Gogh als inspiratie vanuit een nieuw perspectief!

In de tentoonstelling is werk te zien van bijna 70 kunstenaars die in de afgelopen 10 jaar hebben meegewerkt aan het residentieprogramma van het Van Goghhuis in Zundert. Zij lieten zich inspireren door de geboortestreek van Vincent van Gogh en zijn gaan werken met uiteenlopende thema’s uit zijn leven – zoals geloof, mensen, geboorte/dood – en werk – zoals de natuur en kleur.

Tijdens de rondleiding vertelt een curator over de totstandkoming van de tentoonstelling en achtergrond van de residentie. Een van de kunstenaars gaat nader in op de eigen werkperiode. Zo kom je meer te weten over de manier waarop Van Gogh als inspiratie diende en hoe dit samen is gekomen in het werk dat in de tentoonstelling te zien is.

18 juni: Carmen Schabracq en Ron Dirven

De rondleidingen vinden telkens plaats van 13.30 uur tot 14.15 uur.

Schrijf je wel van tevoren in via het onderstaande formulier, want het aantal plaatsen is beperkt.
Om die reden stellen we het ook op prijs als je ons op de hoogte brengt indien je na  inschrijving alsnog niet kunt deelnemen. Iemand anders kan deze plek dan innemen.


Credits hoofdafbeelding: Diana Roig - Boomwortels, 2021, olieverf op doek, 180 x 220cm


Schrijf je in!

Gegevens

Deelnemer(s)

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief