Meet the makers
4 jan 2018 - 4 jan 2018

Meet the makers

Activiteit

Ontmoet de makers uit de verkoopexpositie HONK! Op donderdagavond 4 januari organiseren we samen met KOP Meet the makers. Mandy den Elzen, Jasmin Djerzic en Rosa Meininger vertellen je verhalen over de achtergrond van hun werk. Een leerzame avond voor kunstliefhebbers, designadepten, collega kunstenaars en creatieve talenten.

HONK
Neem meteen een kijkje bij de expositie. Voor HONK hebben wij samen met KOP zowel jonge aanstormende kunstenaars als gevestigde makers geselecteerd die een bepaalde connectie hebben met Breda. Sommigen zijn hier opgegroeid, anderen hebben hier gestudeerd en sommigen zijn hier nooit meer weggegaan. Nu komt Bredaas finest terug op het honk om op een speelse manier hun talenten te tonen.

Over de makers
Mandy den Elzen woont en werkt in Breda. Mandy haalt haar inspiratie en haar materiaal uit de natuur. Ze scheidt het materiaal van zijn oorspronkelijke functie en geeft het een nieuwe verschijningsvorm.

Jasmin Djerzic is een jonge Bosnische designer die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen. Jasmin is geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosnië en vluchtte in 1992 naar Nederland. Zijn afstuderen aan de Kunstacademie in Breda in 2011 was het begin van Jasmin Djerzic Designs.

Rosa Meininger documenteert haar leven en legt daarbij de nadruk op de mensen om haar heen. Door samenstelling en fotografische keuzes verandert haar documentairewerk in autobiografische fictie. Haar doel is niet het vastleggen van de werkelijkheid, maar het ‘echte’ gebruiken om op waarheid gebaseerde verhalen te creëren.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief