Jazz in het museum 09-02
9 feb 2020 - 9 feb 2020

Jazz in het museum 09-02

Ella & Louis

Activiteit

REEDS UITVERKOCHT
In de jaren vijftig van de vorige eeuw wordt er geschiedenis geschreven door twee van de grootste jazz iconen: Ella Fitzgerald en Louis Armstrong. Ze gaan samen met het Oscar Peterson trio de studio in en brengen jazz uit die tot op de dag van vandaag nog steeds tot de klassiekers behoren.

Bezetting: 
Machteld Cambridge (zang), 
Michael Varekamp (zang, trompet), 
Harry Kanters (piano), 
Nico Gastreich (bas), 
en Moritz Gastreich (drums).

Cambridge en Varekamp toerden eerder al samen met dit programma en brengen o.a. nummers als Cheek to Cheek en Sophisticated lady.

V.l.n.r. Michael Varekamp, Machteld Cambridge en Harry Kanters


Jazzconcerten
Elke tweede zondagochtend van de maand* kun je genieten van Jazz in Stedelijk Museum Breda. De concerten vinden plaats het auditorium van het museum. Deze zaal heeft een uitstekende akoestiek en biedt 100 zitplaatsen.* m.u.v. 2e Paasdag, maandag 13 april

Entree
Voor de jazzconcerten betaal je het reguliere entreetarief van het museum. Vrienden van Stedelijk Museum Breda en houders van de Museumkaart hebben gratis toegang.

Vooraf online reserveren 
Vooraf online aanmelden gaat enkel via een online reserveringssysteem. Het voordeel van dit systeem is dat je meteen ziet of er nog plaatsen beschikbaar zijn en dat je zelf direct kunt aan- en afmelden (maximaal 2 zitplaatsen per persoon). Vanaf 30 januari 17.00 uur kun je hier je ticket reserveren.

Annuleren
Verhinderd om te komen? Geen probleem. Je kunt je aanmelding zelf eenvoudig annuleren via de bevestigingsmail die je ontvangt van het online reserveringssysteem. Klik op ''annuleren'' en je aanmelding komt direct te vervallen. Andere bezoekers krijgen vervolgens de kans om zich aan te melden.

Instructie aanmelding op locatie
Je kunt het concert bijwonen op vertoon van de bevestiging (geprint of via actuele weergave op je mobiele telefoon) en een geldig entreebewijs voor het museum. Handig om te weten is dat het aanmelden per concert verloopt. Er kan dus niet in één keer voor meerdere concerten gereserveerd worden. Vanaf het moment dat het volgende concert aangekondigd wordt, is het mogelijk te reserveren.

Auditorium
Dit seizoen vinden de concerten plaats in het auditorium van het museum. Het auditorium bevindt zich tussen de tentoonstellingszalen en is ook goed te bereiken via de lift. Maximale capaciteit van deze ruimte bedraagt 100 zitplaatsen.

Shop & Espressobar
Geniet van een kop koffie in onze vernieuwde espressobar. Het assortiment bestaat uit merken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en fairtrade.

Jazz programma seizoen t/m april 2020

Datum                    Thema                          Speciale gast                          Reserveren (v.a. 17.00 u)

09 februari              Ella & Louis                  Machteld Cambridge                30 januari

08 maart                 Cool with Chet Baker     Rik van den Bergh                  27 februari

13 april                   New Orleans lives!         Peter Verhas                           02 april

Vragen
Voor vragen neem contact op met events@stedelijkmuseumbreda.nl


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief