Jazz in het museum 08-03
8 mrt 2020 - 8 mrt 2020

Jazz in het museum 08-03

Cool with Chet Baker

Activiteit

In een mum van tijd breekt trompettalent Chet Baker in de jaren vijftig door tot een gerenommeerde jazzartiest. Met zijn James Deanachtige uiterlijk en natuurlijke cool verovert hij de harten van het grote publiek.

V.l.n.r. Michael Varekamp, Rik van den Bergh en Harry Kanters


Bezetting: 
Rik van den Bergh (baritonsax),  Michael Varekamp (trompet, zang),  Harry Kanters (piano),   Jos Machtel (bas),   en Chris Strik (drums). 

Jazzconcerten
Elke tweede zondagochtend van de maand* kun je genieten van Jazz in Stedelijk Museum Breda. De concerten vinden plaats het auditorium van het museum. Deze zaal heeft een uitstekende akoestiek en biedt 100 zitplaatsen.

* m.u.v. 2e Paasdag, maandag 13 april

Entree
Voor de jazzconcerten betaal je het reguliere entreetarief van het museum. Vrienden van Stedelijk Museum Breda en houders van de Museumkaart hebben gratis toegang.

Vooraf online reserveren
Vooraf online aanmelden gaat enkel via een online reserveringssysteem. Het voordeel van dit systeem is dat je meteen ziet of er nog plaatsen beschikbaar zijn en dat je zelf direct kunt aan- en afmelden (maximaal 2 zitplaatsen per persoon). Vanaf 27 februari 17.00 uur kun je hier je ticket reserveren.

Annuleren
Verhinderd om te komen? Geen probleem. Je kunt je aanmelding zelf eenvoudig annuleren via de bevestigingsmail die je ontvangt van het online reserveringssysteem. Klik op ''annuleren'' en je aanmelding komt direct te vervallen. Andere bezoekers krijgen vervolgens de kans om zich aan te melden.

Instructie aanmelding op locatie
Je kunt het concert bijwonen op vertoon van de bevestiging (geprint of via actuele weergave op je mobiele telefoon) en een geldig entreebewijs voor het museum. Handig om te weten is dat het aanmelden per concert verloopt. Er kan dus niet in één keer voor meerdere concerten gereserveerd worden. 

Auditorium
Dit seizoen vinden de concerten plaats in het auditorium van het museum. Het auditorium bevindt zich tussen de tentoonstellingszalen en is ook goed te bereiken via de lift. Maximale capaciteit van deze ruimte bedraagt 100 zitplaatsen.

Shop & Espressobar
Geniet van een kop koffie in onze vernieuwde espressobar. Het assortiment bestaat uit merken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en fairtrade.

Jazz programma seizoen t/m april 2020
Datum                    Thema                          Speciale gast                          Reserveren (v.a. 17.00 u)
08 maart                 Cool with Chet Baker     Rik van den Bergh                  27 februari
13 april                   New Orleans lives!         Peter Verhas                          02 april

Vragen
Voor vragen neem contact op met events@stedelijkmuseumbreda.nl

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief