Art Rendez Vous
23 sep 2018 - 23 sep 2018

Art Rendez Vous

Activiteit

Vier zondagen per jaar presenteert Art Rendez Vous een rondgang langs het actuele beeldende kunst aanbod in Breda. Op negen locaties verzorgen de beeldende kunstorganisaties een bijzonder programma van openingen, finissages en speciale activiteiten voor kunstprofessionals en kunstliefhebbers. Ook Stedelijk Museum Breda behoort tot een van de deelnemende partijen.

Voor de aankomende editie van  Art Rendez Vous op 23 september aanstaande heeft het museum het volgende aanbod: 
Het concept Pakje Kunst® wordt geopend en aansluitend vindt de finissage plaats van de tentoonstelling Wij de kunstenaars van Breda! (deel II).

Pakje Kunst® is een project waarbij unieke kunstwerken ter grootte van een pakje sigaretten in klassieke sigarettenautomaten worden verkocht. Dit initiatief van Ro-Nalt Schrauwen brengt kunstenaars uit de regio onder de aandacht.

Ook Stedelijk Museum Breda krijgt een Pakje Kunst-automaat met werk van vele kunstenaars uit Breda en omgeving. De automaat wordt officieel geopend door Jordy Koevoets, regiobeheerder voor Pakje Kunst® in Breda. Verschillende deelnemende kunstenaars zijn bij de opening aanwezig.   Pas op! Kunst kan verrassen, verwarren, ontroeren, irriteren, et cetera. Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd. Voor slechts 2 x €2,- ben je in het bezit van een uniek kunstwerk. 

Aansluitend vindt er een finissage plaats van de tentoonstelling Wij, de kunstenaars van Breda! (deel II). 

Programma Art Rendez Vous, 23 september14.00 - 14.30 uur opening Pakje Kunst® in de foyer 14.30 - 17.00 uur finissage Wij, de kunstenaars van Breda! (deel II) in NEXT en het auditorium De foyer, de projectruimte NEXT en het auditorium zijn gratis toegankelijk. 

Lees hier meer over het totaalprogramma van alle Art Rendez Vous deelnemende partijen Lees hier meer over het concept Pakje Kunst® Lees hier meer over de tentoonstelling Wij, de kunstenaars van Breda! (deel II)

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief