I.S.M. Breda
17 jun 2017 - 31 dec 2017

I.S.M. Breda

Tentoonstelling

Aan de straatkant van Stedelijk Museum Breda vind je de projectruimte van I.S.M. Breda. Een thuisbasis voor de activiteiten die we samen met de stad ontwikkelen en uitvoeren.

Het is dé ruimte voor snel wisselende exposities. Voor speciale gelegenheden is de projectruimte ook buiten die uren geopend. Er zijn bij I.S.M. Breda allerlei activiteiten te volgen zoals workshops, gesprekken, films, interviews, optredens en nog veel meer.

De tentoonstellingen, de museumcollectie en ontwikkelingen in stad of samenleving vormen de aanleiding voor de activiteiten van I.S.M. Breda. Erfgoed en beeldcultuur kunnen daarbij de relatie leggen met de geschiedenis, de actualiteit of de toekomst.

In de projectruimte van I.S.M. Breda werkt stadscurator Vincent Koreman, die de verbindingen in de stad opzoekt, zichtbaar maakt en in kaart brengt. Binnen en buiten het culturele veld zoekt hij naar ingangen om exposities of evenementen op te zetten met een grote verscheidenheid aan bezoekers. Iedereen is welkom om binnen te lopen, een voorstel te doen of samen met ons een idee te ontwikkelen.

Heb je een goed idee en wil je het graag voorleggen aan Vincent?
E-mail: vincent@stedelijkmuseumbreda.nl

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief