Voor groepen

Voor groepen hebben we verschillende opties. Huur ons auditorium voor een lezing, seminar, presentatie, relatiebijeenkomst of receptie, en bekijk aansluitend (of tussendoor) het museum, en boek een inspirerende rondleiding met een van onze museumgidsen. Een groepsdagje uit? Boek een van onze speciale rondleidingen. 

Groepsbezoeken
Vanaf zaterdag 26 juni ontvangen we weer groepen in het museum. Als je van plan bent om met een groep te komen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Die informeert je graag over onze ruime keuze aan arrangementen, rondleidingen en stadswandelingen. Meer informatie en contact via: (076) 529 99 00 of via email. Lees voor je bezoek ook de praktische informatie voor de laatste updates en berichten vanuit het museum.

Verhuur voor zakelijke events
Verras je zakenrelaties of collega's met een event op een historische locatie: het rijksmonument waarin Stedelijk Museum Breda is gevestigd. In 2008 werd dit gebouw uitgebreid tot modern en duurzaam museumgebouw mét auditorium. Dat betekent: een karakteristiek pand, van alle (audiovisuele) gemakken voorzien.

Tip: exclusief relatie-evenement
Nodig je relaties uit voor een avond in het museum, na sluitingstijd. Kies voor een rondleiding en een kijkje achter de schermen van de restauratie van een van onze topstukken: het schilderij van Mary Stuart met Willem van Oranje II, uit 1652. Of leer elkaar beter kennen aan de hand van een schilderij. Welk kunstwerk past bij jouw bedrijf? En hoe zien je relaties hun ondernemerschap terug in een object of schilderij uit de collectie? Uiteraard sluiten we beide arrangementen af met een borrel.

Inspiratie nodig? 
We denken graag met je mee over de organisatie van je evenement, neem gerust contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 99 00 of via email om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Voor organisatoren van groepsuitjes of -reizen
Het museum heeft een interessant en gevarieerd pallet aan arrangementen, rondleidingen en stadswandelingen voor groepsreizen of -uitjes. Óók voor (inter)nationale touroperators. Neem voor informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 93 10 of via email.

Rondleiding voor groepen
Bezoek je het museum met een groep? Dan kun je voor €75,- een inspirerende rondleiding boeken. Onze museumgids begeleidt je en vertelt over het museum, de tentoonstelling, de historische voorwerpen, de kunstwerken en de achtergrondverhalen. 

Te boeken, zodra dit weer mogelijk is:

  • Rondleiding De Collectie (45 minuten) 
  • Rondleiding Sacha! - 50 jaar modefotografie (45 min)

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 99 00 of via email.

Voor groepen
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief