Voor groepen

Voor groepen hebben we verschillende opties. Huur ons auditorium voor een lezing, seminar, presentatie, relatiebijeenkomst of receptie, en bekijk aansluitend (of tussendoor) het museum, of boek een inspirerende rondleiding met een van onze museumgidsen. Een groepsdagje uit? Boek een van onze speciale rondleidingen. 

Groepsbezoeken
We ontvangen graag groepen in het museum. Ben je van plan om het museum in groepsverband te bezoeken, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Die informeert je graag over onze arrangementen, rondleidingen en stadswandelingen. Meer informatie en contact via: (076) 529 99 00 of via email

Verhuur voor zakelijke events
Verras je zakenrelaties of collega's met een event op een historische locatie: het rijksmonument waarin Stedelijk Museum Breda is gevestigd. In 2008 werd dit gebouw uitgebreid tot modern en duurzaam museumgebouw mét auditorium. Dat betekent: een karakteristiek pand, van alle (audiovisuele) gemakken voorzien.

Tip: exclusief relatie-evenement
Nodig je relaties uit voor een avond in het museum, na sluitingstijd. Kies voor een rondleiding en een kijkje achter de schermen Uiteraard sluiten we af met een borrel.

Inspiratie nodig? 
We denken graag met je mee over de organisatie van je evenement, neem gerust contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 99 00 of via email om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Voor organisatoren van groepsuitjes of -reizen
Het museum heeft een interessant en gevarieerd pallet aan rondleidingen voor groepsreizen of -uitjes. Óók voor (inter)nationale touroperators. Neem voor informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 93 10 of via email.

Rondleiding voor groepen
Bezoek je het museum met een groep? Dan kun je voor €75,- een inspirerende rondleiding boeken. Onze museumgids begeleidt je en vertelt over het museum, de tentoonstelling, de historische voorwerpen, de kunstwerken en de achtergrondverhalen. 

Te boeken zijn:

  • Rondleiding De Collectie (45 minuten) 
  • Rondleiding Vanwege Vincent (45 minuten) 

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via (076) 529 99 00 of via email.

Voor groepen
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief