Op dit moment is het museum gesloten. Na de vloerrenovatie werken we nu
aan de herinrichting van de zalen. Gelukkig is het einde in zicht: op 13 mei kun
je hier terecht voor een nóg mooier museum! Lees er alles over »

We zijn weer open!

26 januari 2022
We zijn weer open!

Woensdag 26 januari heropent het museum voor publiek. Na de sluiting van anderhalve maand kijken we uit naar je bezoek!

Vanwege Vincent - De geboortestreek van Van Gogh als inspiratie was alleen nog op de openingsdag te zien. Daarna moesten we, net als alle andere culturele instellingen, de deuren sluiten. Over deze nieuwe tentoonstelling schreef De Telegraaf: ‘De tentoonstellingsmakers hebben een vleugje Zundert naar Breda gehaald. […] Voor de museumbezoeker is het genieten. Er zijn prachtige werken bij. Zoals de even trieste als imposante regenlucht die Robert Zandvliet maakte in herinnering aan Auvers-sur-Oise, de plek waar Vincent van Gogh in 1890 zelfmoord pleegde.’

Bij de tentoonstelling hebben we een audiotour gemaakt met fragmenten uit de brieven van Van Gogh. Bij uitgeverij W-Books verscheen een uitgebreide catalogus die te koop is in onze museumshop.

Praktisch
Je kunt ons museum veilig en plezierig bezoeken. Het gebouw is ruim van opzet en we laten een beperkt aantal bezoekers toe. Onze medewerkers en beveiligers letten extra op de hygiëne en veiligheid.

Je kunt een ticket kopen in het museum of online. Bij de receptie vragen we alle bezoekers vanaf 13 jaar om een geldig coronabewijs te tonen. Dat kan zijn: een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs dat je bent hersteld van corona.

In alle ruimtes - behalve op de patio - is het dragen van een mondkapje verplicht. Als je op een stoel gaat zitten, in de espressobar of in het auditorium, mag je het mondkapje afzetten. 

Wij wensen je alvast een plezierig bezoek!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief