Op dit moment is het museum gesloten. Na de vloerrenovatie werken we nu
aan de herinrichting van de zalen. Gelukkig is het einde in zicht: op 13 mei kun
je hier terecht voor een nóg mooier museum! Lees er alles over »

Stedelijk Museum Breda zoekt Projectleider presentatie en productie

25 oktober 2022
Stedelijk Museum Breda zoekt Projectleider presentatie en productie

Stedelijk Museum Breda is het ideale vertrekpunt voor iedereen die de kunst en geschiedenis van Breda en omgeving wil ontdekken. Naast een overzicht van zijn rijke collectie toont het museum wisselende tentoonstellingen. Projectruimte NEXT is bestemd voor samenwerking met partners uit de stad. De verrassende veelzijdigheid maakt Stedelijk Museum Breda aantrekkelijk voor een breed en landelijk publiek. De komende jaren wordt het publieksbereik verder uitgebouwd. Dat doen we onder meer door de vaste presentaties te vernieuwen en door spraakmakende tijdelijke tentoonstellingen te realiseren.

We zoeken een senior projectleider voor 24 tot 32 uur per week.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die:
• ruime ervaring heeft in het organiseren en produceren van tentoonstellingen;
• projectmatig werken volledig in de vingers heeft;
• kan sturen op kosten en kwaliteit;
• met professionele partners tot het beste resultaat kan komen;
• beschikt over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
• affiniteit heeft met kunst en geschiedenis;
• enthousiast, creatief, flexibel is;
• beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan projectteams met collega’s en externe partijen. Je stelt projectplannen en begrotingen op en toetst voorstellen en offertes van derden. Je stuurt op proces en brengt een effectieve samenwerking tot stand, zowel intern als met extern betrokkenen. Je bent budgetverantwoordelijk en rapporteert aan de directie.

Wij bieden jou
Je werkt in een dynamische organisatie die met beperkte middelen maximaal wil presteren. Je maakt deel uit van het Team tentoonstellingen & collecties. We bieden jou een tijdelijk dienstverband van een jaar met de optie tot verlenging. We hanteren de Museumcao en het salaris is minimaal € 2.489 en maximaal € 3.170 op basis van 32 uur. Eventueel kunnen we je ook inhuren als zelfstandige professional. We passen daarbij de Fair Practice Code toe.

Belangstelling?
Stuur je brief en cv onder vermelding van Projectleider naar sollicitatie@stedelijkmuseumbreda.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Dingeman Kuilman via dingeman@stedelijkmuseumbreda.nl of via 076 5299900. Maandag 14 november ‘22 is de uiterste reactiedatum.

Stedelijk Museum Breda streeft naar een diverse samenstelling van zijn personeelsbestand en een inclusieve organisatie. We houden hier rekening mee in de procedure.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief