Op dit moment is het museum gesloten. Dat heeft alles te maken met de renovatie van de vloeren en de herinrichting van de zalen. Lees er alles over »

Podcast Werktitel

11 oktober 2021
Podcast Werktitel

Maak kennis met de podcast werktitel. Deze podcast gaat over hoe mensen in de kunst werken. Alix de Massiac en Zoë Dankert onderzoeken in 2021 hoe werk in de kunst wel en niet is geregeld.

In de kunst wordt veel gesproken over wat mensen doen, maar minder over hoe ze dat doen. In Werktitel buigen Alix de Massiac en Zoë Dankert zich over arbeidsvoorwaarden, netwerken, deadlines, afspraken en collega’s. In een marathon van gesprekken delen mensen verhalen en ervaringen in de hoop een collectief gesprek op gang te brengen. Praten is de eerste stap op weg naar het nieuwe werken; waar ruimte is voor solidariteit en wederkerigheid, waar werken werkbaar is én bespreekbaar. Hoe ziet het nieuwe werken eruit?

Er zijn inmiddels vier afleveringen gemaakt van de serie van 10 die zal verschijnen. Luister naar sprekers over werkritme, tijd en tempo in de kunstsector. Over de overheid, over processen en over carrière en droombaan in de kunst. In aflevering 5 komt onze eigen zakelijk directeur Marilyn Jongenelen aan het woord. Volg de podcast en luister binnenkort hoe Marilyn zelf in de kunst werkt.

Werk je in de kunst of overweeg je te gaan werken in de kunstwereld?

Volg dan Werktitel via Instagram: @_werktitel_ voor meer informatie en een overzicht. Of ga naar www.werktitel.org 

Beluister de podcasts op ApplepodcastsSpotifyYouTubeDeezer en via PodNL.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief