Open Call voor 2022 - BredaPhoto Festival 'Theatre of Dreams'

30 september 2021
Open Call voor 2022 - BredaPhoto Festival 'Theatre of Dreams'

De 10e editie van BredaPhoto Festival nodigt professionele fotografen en lens-based kunstenaars van over de hele wereld uit om hun visie te presenteren op het 2022-thema —Theater of Dreams.

BredaPhoto is op zoek naar lens-based projecten, waaronder foto-, video- of digitale projecten, film en installaties. We verwelkomen inter-/multidisciplinaire projecten, en zoeken speciaal werken die op samenwerking berusten. We zijn geïnteresseerd in beeldmakers die samenwerken met mensen buiten de kunsten zoals wetenschappers, stedenbouwkundigen, boeren, activisten, milieuactivisten, academici, etc. We willen verhalen vertellen die relevant zijn voor onze tijd.

Deadline voor inzending: 1 december 2021 - 11:59
ET winnaars worden in maart 2022 bekend gemaakt.

Deadline voor inzending: 1 december 2021 - 11:59 ET Winnaars worden in maart 2022 bekend gemaakt.
Ga voor inzenden naar:  www.bredaphoto.nl/open-call-2022 Vanaf 8 oktober is een inleiding op het thema te zien op:  www.bredaphoto.nl/digital