Op dit moment is het museum gesloten. Dat heeft alles te maken met de renovatie van de vloeren en de herinrichting van de zalen. Lees er alles over »

Nieuwe zakelijk directeur

30 november 2022
Nieuwe zakelijk directeur

De Raad van Toezicht van Stedelijk Museum Breda benoemt Marcia van den Wildenberg tot zakelijk directeur-bestuurder van Stedelijk Museum Breda. Zij was reeds aangesteld als interim zakelijk directeur.

Het museum werkt momenteel aan een herinrichting met onder andere een nieuwe vaste presentatie over de Bredase Nassaus en nieuwe activiteiten voor een breder publiek met volop aandacht voor families. Naast de ontwikkelingen in het museum, blijft samenwerking met collega’s en partners op tal van locaties in Breda een belangrijk speerpunt.

Dingeman Kuilman: “Ik ben blij dat we de samenwerking met Marcia kunnen voortzetten en kijk uit naar een plezierig en succesvol vervolg.”

Marcia van den Wildenberg werkt ruim twintig jaar als artistiek en zakelijk directeur in de culturele sector, woonde lange tijd in Breda en bekleedt advies- en bestuursfuncties bij verschillende cultuurcommissies en culturele organisaties.