Ja! We gaan zaterdag 5 juni open

03 juni 2021
Ja! We gaan zaterdag 5 juni open

Zaterdag 5 juni om 10 uur openen we eindelijk onze museumdeuren weer voor publiek! Wethouder Marianne de Bie ging je alvast voor en nodigt iedereen uit om weer te komen genieten in ons museum.

Dat betekent dat naast onze vaste collectie er een aantal tentoonstellingen nieuw openen. Zo zijn Razende stilstand - Kunst in Breda van 1970 tot nu, Danielle Lemaire – You Know I Am Not There, Helen Vergouwen - Evenwicht in cortenstaal en Pluk de dag - VO Expo in NEXT voor het eerst te bewonderen.

Dus plan nu alvast je bezoek en reserveer online je tickets en tijdslot.
Omdat er nog een volledige zaal in ombouw is, kies je - totdat Sacha! 50 jaar modefotografie op zaterdag 19 juni opent - tickets tegen gereduceerd tarief.

We kijken er enorm naar uit je weer te ontvangen en onze prachtige tentoonstellingen te laten ervaren.

Tot snel!