Eerie Wanda meets Nick Drake in Stedelijk Museum Breda

23 september 2021
Eerie Wanda meets Nick Drake in Stedelijk Museum Breda

De bekende indiepopband Eerie Wanda geeft 7 oktober een intiem optreden in de tentoonstellingsruimte Danielle Lemaire - You Know I Am Not There.

De bekende indiepopband Eerie Wanda is het geesteskind van audio- en beeldend kunstenaar Marina Tadic.

Tijdens het intieme optreden in de ruimte van de tentoonstelling Danielle Lemaire – You Know I Am Not There spelen Marina Tadic en Jeroen de Heuvel nummers van de tweede plaat Pet Town.

‘Ik heb de liedjes geschreven in een periode van mijn leven dat ik me behoorlijk alleen voelde.' aldus Marina.

Net als Nick Drake zoekt Eerie Wanda de weemoed op in haar liedjes.

Tadics melancholische teksten en de bezeten beheersing waarmee ze haar vocale boodschap brengt, geven de nummers een puur en mysterieus karakter.

Het programma 7 oktober
Inloop: 19:30u
Start muziekprogramma: van 20:00u tot 20:40u
Afsluiting: 21:30u

Kaarten zijn vooraf te kopen via Eventbrite. Klik hier om tickets te bestellen.
Het nuttigen van consumpties kan boven in de bar.
Er is in de zaal toegang voor 40 personen, met stoelen/placering.
Toegang op vertoon van Coronapas, deze wordt bij de entree gescand.