Cadeaus voor de feestdagen!

02 december 2021
    Cadeaus voor de feestdagen!

Zoek je een origineel cadeau voor de feestdagen? In onze museumwinkel vind je prachtige kunstboeken, bijzondere items voor je interieur, leuke cadeautjes voor kinderen en natuurlijk heel veel mooie ansichtkaarten.

Wat dacht je van het fotoboek van Sacha! 50 jaar modefotografie? Een must-have voor elke mode- of fotografieliefhebber (€ 24,95). Ook een prachtig fotoboek: De Norbertinessen van Sint-Catharinadal – 750 jaar met de foto's van Koos Breukel en tekst/interviews door Femke Deen. Dit boek is zojuist door de Volkskrant tot de top10 beste Nederlandse fotoboeken verkozen (€ 20).

Liever geen boek? Uniek zijn de reversible onderzetters van eiken- en notenhout, geïnspireerd op de oogtegels uit het Kasteel van Breda (€ 16,95 set 4). Binnenkort zijn er ook puzzels verkrijgbaar in het kader van de nog te openen tentoonstelling 'Vanwege Vincent'!

Laat je verrassen met allerlei leuke en mooie cadeaus en kleinigheidjes voor jong en oud.

Je kunt zonder kaartje en vrijblijvend onze museumshop bezoeken.

De museumshop is open:
    Dinsdag t/m vrijdag: 11:00 - 17:00
    Zaterdag en zondag: 10:00 - 17:00

Let op: in de shop en espressobar is het dragen van een mondkapje verplicht, behalve wanneer je als bezoeker plaatsneemt aan een tafeltje.