Art Rendez Vous Breda x Stedelijk Museum Breda

17 november 2020
Art Rendez Vous Breda x Stedelijk Museum Breda

Samenwerking Art Rendeze Vous en Stedelijk Museum Breda

Art Rendez Vous Breda is een samenwerkingsverband van organisaties en initiatieven op het gebied van beeldende kunst in Breda voor meer zichtbaarheid en publieksbereik. Sinds kort heeft het museum zich daar ook bij aangesloten.

Twee zondagen per jaar presenteert Art Rendeze Vous Breda een rondgang langs het actuele beeldende kunst aanbod in Breda. Op deze verschillende locaties verzorgen beeldende kunstorganisaties en initiatieven een bijzonder programma van openingen, finissages en speciale activiteiten voor kunstprofessionals en kunstliefhebbers. Dit weekend (zondag 29 november) vindt er een rondgang door het museum plaats.

Op de socials van Art Rendez Vous Breda wordt de komende rondgang gepromoot. Elke deelnemende locatie wordt genoemd, zo ook Stedelijk Museum Breda. Voor meer informatie over de samenwerking bekijk de vernieuwde  Art Rendeze Vous Breda site.