Vandaag open vanaf 10:00

Bingo Battle in Stedelijk Museum Breda

Christina Curry strijdt tegen de tijd

Succesvolle samenwerking Vereniging Markendal

Tentoonstelling trekt in korte tijd 2000 bezoekers.

'Artificial Impressions' in Kunstuur

In Kunstuur van zondag 16 september bezoekt presentator Lucas De Man BredaPhoto Festival. Hij spreekt o.a. met Jeroen Bocken die zijn werk exposeert in Stedelijk Museum Breda.

Voorbeschouwing 'Quarantaine' in Trouw

"Kunstenaar Robin Uleman legde vast wat ziekte met twee geliefden doet."

'Koninginnedag 1981 Breda' op VPRO Radio 1

Radiodocumentaire over die ene dag in 1981 waarop Breda veranderde in een politiestaat. Gedurende de maand oktober besteedt het museum uitgebreid aandacht aan dit onderwerp in het kader van de maand van de geschiedenis.

Publicatie Uleman te koop vanaf 1 september

De publicatie, uitgegeven door Stedelijk Museum Breda, bevat beelden van het werk en een beschouwing door Dingeman Kuilman. De tentoonstelling start op 1 september 2018.

Antony Cairns: nu in Tate, straks bij ons

De Britse fotograaf Antony Cairns is een ambachtsman die niet bang is om te experimenteren. Hij maakt futuristische foto’s van steden. Inspiratie vindt hij bij schrijvers als H.P. Lovecraft, J.G. Ballard en William Gibson.

Freshheads neemt in Oslo prijs in ontvangst voor onze website