Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Opening museum & programma

foto: John Tromp. Gemaakt in 'Sef Peeters - Zwaar als een vogel'.

Foto: John Tromp. Gemaakt in 'Sef Peeters - Zwaar als een vogel'.

Musea vanaf 1 juni weer open

Goed nieuws voor museumliefhebbers! Na meer dan tien weken mogen de musea vanaf 1 juni 12.00 uur (Tweede Pinksterdag) hun deuren weer openen. Ook wij zijn achter de schermen druk bezig om alles te regelen voor een veilig en plezierig bezoek.

Vanaf 1 juni is toegang alleen mogelijk met een online ticket. We werken met timeslots om te zorgen voor een optimale spreiding van bezoekers. Ons museumgebouw heeft voldoende ruimte om elkaar niet in de weg te lopen. Je hebt straks bovendien de keuze uit twee routes: een bezoek aan de boven- en benedenzalen of alleen aan de benedenzalen.

De tentoonstellingen Sef Peeters – Zwaar als een vogel en Martin en Inge Riebeek – Save Me From This Cold kun je nog steeds bezoeken. Nieuw is de tentoonstelling Ziek & Gezond in CollectieLab en in onze vaste presentatie is nu ook een aantal videoportretten van Martin en Inge Riebeek te zien.

We hopen je snel weer te mogen begroeten!