Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00
Opening

Opening expositie HONK

uur - uur

Opening expositie HONK

Op zoek naar een uniek cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Op donderdag 30 november 2017 opent de tijdelijke verkoopexpositie HONK, waarin Bredaas finest zijn vaardigheden toont. Bewonder kunst, design, prints, interieurobjecten, sieraden van kunstenaars en ontwerpers uit de regio.

De opening is van 17.00 tot 19.00 uur in de projectruimte van I.S.M. Breda en is vrij toegankelijk. Café Lanzas en de overige tentoonstellingen zijn op deze avond gesloten.

Bredaas talent  
Voor HONK hebben wij samen met KOP een keuze gemaakt van jonge aanstormende kunstenaars en gevestigde kunstenaars die met de stad verbonden zijn. Sommigen zijn hier opgegroeid, anderen kwamen hierheen om te studeren aan AKV/St. Joost. In HONK laten ze op een speelse manier zien wat Breda als creatieve stad te bieden heeft.

Voorverkoop
Alle producten in de expositie zijn te koop. Wil je zeker weten dat je straks niet naast een kunstwerk of ontwerp grijpt? Kijk dan in de webshop van KOP. Vanaf vier weken voor de opening kun je hier al producten bestellen. Zo heb je  je cadeaus op tijd binnen voor de feestdagen.

Praktische informatie

Datum
donderdag 30 november 2017
Tijdstip
Van 17.00 tot 19.00 uur
Kosten
De opening is vrij toegankelijk.