Nu geopend tot 17:00

Dinsdag 23 t/m vrijdag 26 april
Dinsdag 30 april t/m vrijdag 3 mei
Doorlopend van 13.00-16.00 uur

Maak kennis met de performer, schilder en fotograaf Teun Hocks! Leer alles over de geheimen van zijn kunstwerken en maak je eigen fotoschilderij.

Deze meivakantie ligt er avontuur te wachten in het museum. Eerst maak je een reis door de tentoonstelling Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks en daarna ga je zelf aan de slag. Net als Teun Hocks maak je een foto van jezelf in een schilderij en schilder je daar weer overheen, zo heb je je eigen fotoschilderij zoals Teun Hocks gemaakt. Deze kunstwerken mag je tentoonstellen in het museum of mee naar huis nemen.

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot het museum. Volwassenen moeten in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs voor het museum.

Er hoeft niet van te voren te worden gereserveerd, maar dit kan wel, via www.cultuurintrobreda.nl

Je kunt je op de dag zelf aanmelden bij de receptie van het museum.