Nu geopend tot 17:00
Event

Art Rendez Vous

uur - uur

Art Rendez Vous

Vier zondagen per jaar presenteert Art Rendez Vous een rondgang langs het actuele beeldende kunst aanbod in Breda. Op negen locaties verzorgen de beeldende kunstorganisaties een bijzonder programma van openingen, finissages en speciale activiteiten voor kunstprofessionals en kunstliefhebbers. Ook Stedelijk Museum Breda behoort tot een van de deelnemende partijen.

Voor de aankomende editie van  Art Rendez Vous op 23 september aanstaande heeft het museum het volgende aanbod: 
Het concept Pakje Kunst® wordt geopend en aansluitend vindt de finissage plaats van de tentoonstelling Wij de kunstenaars van Breda! (deel II).

Pakje Kunst® is een project waarbij unieke kunstwerken ter grootte van een pakje sigaretten in klassieke sigarettenautomaten worden verkocht. Dit initiatief van Ro-Nalt Schrauwen brengt kunstenaars uit de regio onder de aandacht.

Ook Stedelijk Museum Breda krijgt een Pakje Kunst-automaat met werk van vele kunstenaars uit Breda en omgeving. De automaat wordt officieel geopend door Jordy Koevoets, regiobeheerder voor Pakje Kunst® in Breda. Verschillende deelnemende kunstenaars zijn bij de opening aanwezig.
 
Pas op! Kunst kan verrassen, verwarren, ontroeren, irriteren, et cetera. Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd. Voor slechts 2 x €2,- ben je in het bezit van een uniek kunstwerk. 

Aansluitend vindt er een finissage plaats van de tentoonstelling Wij, de kunstenaars van Breda! (deel II). 

Programma Art Rendez Vous, 23 september
14.00 - 14.30 uur opening Pakje Kunst® in de foyer
14.30 - 17.00 uur finissage Wij, de kunstenaars van Breda! (deel II) in NEXT en het auditorium
De foyer, de projectruimte NEXT en het auditorium zijn gratis toegankelijk. 


Lees hier meer over het totaalprogramma van alle Art Rendez Vous deelnemende partijen
Lees hier meer over het concept Pakje Kunst®
Lees hier meer over de tentoonstelling Wij, de kunstenaars van Breda! (deel II)